Spaní ve škole 2. třída

13.08.2013 23:14

 

Ve čtvrtek 23. května jsme se my druháci sešli na svém prvním společném nocování ve škole. První akci po vybalení spacáků jsme měli pěší výlet do Čekyně, kde jsme u Barunky Lužové  opékali špekáčky.  Po cestě tam jsme se zastavili na Čekyňském kopci, kde jsme vyhledali náš školní strom (okrasnou višeň). Opékání byla mňamka a zpáteční cestu jsme zvolili přes Vinary. Po návratu následovalo bowlingové  šílenství v centru Kom-in v Předdmostí, kde jsme si dokázali, že moc rádi sportujeme a umíme se vzájemně podpořit. Ve škole potom bylo nutné připravit si chutnou večeři v podobě chlebíčků.....hlad je hlad. Jako zákusek následovala vynikající palačinka.
Po hlasování jsme se odebrali ke sledování filmu Madagascar 3 v našem školním Cinestaru Mateřídouška. Popcorn provoněl během chvilky celou školu. Po skončení filmu přišlo na řadu noční putování školou, které většině z nás nahánělo strach.
Pro zklidnění před usínáním přečetla paní učiteka mnohastránkovou pohádku od Boženy Němcové, jejíž konec už neslyšel nikdo z nás. Únava nás zkrátka nakonec přemohla.
Potom jsme spali a spali....a když jsme se vyspali, tak na nás čokoládové kuličky v mléce čekaly. Pro hladovce ještě taky tousty se šunkou a sýrem nebo tolik oblíbenou nutelou.
Bylo to bezva, máme spoustu společných zážitků. Snad se nám tato akce ještě podaří zopakovat v dalších letech.     
Foto zde.

—————

Zpět